хранителни добавки
Състав:
Ветом 2.26 съдържа съставките на Ветом 1.1 и Ветом 4 взети заедно в едно.
Състав: Царевичен екстракт, ферментирал от бактериите на щам Bacillus subtitles ВКПМ В-10641 (DSM 24614) и щам Bacillus amyloliquefaciens ВКПМ В-10643 (DSM 24615), натриев хлорид, дестилирана вода.
- Една доза – две/три капки. Ветом 2.26 е разфасован по 10 мл, което съставлява около 100 дози във флакон, в зависимост от капкомера. Кратността на приемане, перорално, е в пряка зависимост от състоянието на човека. За здрави хора, профилактично, препоръчаната дневна доза на Ветом 2.26 е не по-малко от 2-3 дози на ден , продължителност на приемането 10 дни. Ако човек се чувства болен следва да увеличи кратността на приемането до (5-10) и повече дози на денонощие, в равни промеждутъци от време (през 2-3 часа).
Ветом 2.26 не предизвиква пристрастяване.
Ветом 2.26 не е лекарствено средство!!! - Не се взема по време на антибиотично лечение.
Противопоказания: Индивидуална непоносимост към компонентите на препарата.
Препоръчаните дози да не се превишават.
Внимание:!! Ветом 2.26 не е заместител на разнообразното хранене. Да се пази от деца. Да се съхранява при относителна влажност не повече от 75% и температура (0-10)град С. След отваряне на флакона, препарата може да се съхранява не повече от една седмица при температура (0-10)град С.
Срок на годност – 2 години след датата на производство, указана на опаковката.
Упътване
- Ефектът се осигурява от свойствата на бактериите Bacillus subtilis, Bacillus amyloliquefaciens, които, размножавайки се в тънкото и дебелото черво, отделят протеолитични, амилолитични, целулозолитични ферменти; стимулират отделянето на левкоцитен, човешки, интерферон Alfa-2; бацитрацини, които погасяват ръста и развитието на патогенната и условно-патогенната миклрофлора.
- Вследствие на този процес в червата се нормализира микробния състав , като почиства стените от непреработена храна, което довежда до активното изхвърляне на токсините от организма и безпрепятствена доставка на биологични активни и хранителни вещества, нормализира се: метаболизма, храносмилането и всмукването на биологично активните компоненти на храната в стомашно – чревния тракт.”
- Повлиява благоприятно на общото състояние на организма: при пролетна умора или два пъти в годината: преди и по време на грипен сезон, като способства за облекчаване тежестта на сезонните простудни, грипни и грипоподобни състояния и за намаляване на честотата им; при започващо лечение на бактериално или вирусно заболяване.
- Цялата гама Ветом поръчки
Цена за 1 бр – 46лв –